Kërkoni te Asistenca

Shmangni karremëzime gjoja asistence. S’do t’ju kërkojmë kurrë të bëni një thirrje apo të dërgoni tekst te një numër telefoni, apo të na jepni të dhëna personale. Ju lutemi, raportoni veprimtari të dyshimtë duke përdorur mundësinë “Raportoni Abuzim”.

Mësoni Më Tepër

Miért nem szinkronizál a sync?

  • 2 përgjigje
  • 2 e kanë hasur këtë problem
  • 1 parje
  • Përgjigjja më e re nga RoTom

more options

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni abban, hogy felraktam a firefox 32.0-s verzióját frissen telepített windows 8.1-re, és beállítottam a sync-ot, de nem hajlandó szinkronizálni a könyvjelzőimet, jelszavaimat és a bővítményeket sem. Mit lehet tenni? Próbáltam, hogy leválasztottam a fiókot, majd újracsatlakoztattam de semmi.

Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy felraktam a firefox 32.0-s verzióját frissen telepített windows 8.1-re, és beállítottam a sync-ot, de nem hajlandó szinkronizálni a könyvjelzőimet, jelszavaimat és a bővítményeket sem. Mit lehet tenni? Próbáltam, hogy leválasztottam a fiókot, majd újracsatlakoztattam de semmi.

Krejt Përgjigjet (2)

more options

Szia, Köszönjük, hogy a Firefox Sync. Megértem, hogy próbál szinkronizálni a Windows 8.1 számítógép fiókjába valamint már levált a számla és újracsatlakoztattam.

Kérjük, először győződjön meg róla, hogy az összes eszköz csatlakozik a számla vannak version 29 vagy magasabb, valamint az összes az új szinkron.

Az is lehetséges, hogy látogassa accounts.firefox.com, hogy megy a sync bejelentkező oldalra az új PC-n.

Be az összes olyan készülékek ezeket a lehetőségeket ellenőrzik? Ha egy készülék törli a jelet az egyik lehetőség, akkor minden eszköz nem lesz szinkronban ez a lehetőség.

more options

Hali!

Nekem is ilyen problémám van! Újra lett téve a gépem és nem akarja vissza rakni a könyvjelzőket. Régebben pedig mindig a sync segítségével raktam vissza gép telepítés után.