Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Iskanje po podpori

Izogibajte se prevarantski tehnični podpori. Nikoli vam ne bomo naročili, da pokličete telefonsko številko ali nam pošljete osebne podatke. Sumljivo dejavnost prijavite z gumbom »Prijavi zlorabo«.

Learn More

Java 7 Update51 ja youtube / firefox error 'Firefox on jo käynnissä'

  • 2 odgovora
  • 3 imajo to težavo
  • 32 ogledov
  • Zadnji odgovor od Zakaln

more options

Kun Java 7 U51 on asennettuna ja annan selaimen olla jonkin aikaa käynnissä, useampi sivu auki välilehdillä niin youtube videot eivät suostu toimimaan ja antavat virheilmoituksen: error occured please try again later

Tuo ilmoitus häviää vain jos käynnistän firefoxin uudestaan, mutta kun käynnistän sen uudestaan niin firefox antaa virheilmoituksen: Firefox on jo käynnissä... Loppuja en muista mutta ohjelma pitää lopettaa tehtävänhallinan kautta että saan selaimen taas käyntiin.

Firefox reset on kokeiltu ja ei vaikutusta, samoin myös flashplayerin uudelleen asentamista, näytönohjain ajureiden uudelleen asentamista vanhempaan versioon ja ainoa joka poisti kyseisen vian on kun poistin Java 7:n kokonaan koneelta.

Kun firefox menee tähän tilaan niin sama oire on päällä explorer selaimessa kunnes käynnistän firefoxin uudestaan sulkemalla sen tehtävänhallinnasta (selain kyllä häviää kun painaa sulje mutta se on taustalla käynnissä)

Missä vika tai miten korjata?

Kun Java 7 U51 on asennettuna ja annan selaimen olla jonkin aikaa käynnissä, useampi sivu auki välilehdillä niin youtube videot eivät suostu toimimaan ja antavat virheilmoituksen: error occured please try again later Tuo ilmoitus häviää vain jos käynnistän firefoxin uudestaan, mutta kun käynnistän sen uudestaan niin firefox antaa virheilmoituksen: Firefox on jo käynnissä... Loppuja en muista mutta ohjelma pitää lopettaa tehtävänhallinan kautta että saan selaimen taas käyntiin. Firefox reset on kokeiltu ja ei vaikutusta, samoin myös flashplayerin uudelleen asentamista, näytönohjain ajureiden uudelleen asentamista vanhempaan versioon ja ainoa joka poisti kyseisen vian on kun poistin Java 7:n kokonaan koneelta. Kun firefox menee tähän tilaan niin sama oire on päällä explorer selaimessa kunnes käynnistän firefoxin uudestaan sulkemalla sen tehtävänhallinnasta (selain kyllä häviää kun painaa sulje mutta se on taustalla käynnissä) Missä vika tai miten korjata?

Vsi odgovori (2)

more options
more options

Ei toiminut.

Kokeilin myös disaploida kaikki lisäosat mitkä ei ole päiväntasalla, disaploida acceleration ja WebGL mutta samallailla videot jähmettyy hetken käytön jälkeen.

Uusimpia näytönohjain ajureita on myös kokeiltu, ne olikin jo käytössä mutta nyt on viimeksi toimineet asennettuna. Tosin se ei poistanut vikaa.

Yleensä vika on löytynyt viimeksi päivitetyistä ohjelmista, jotka ovat vian alettua: Catalyst drivers, Java, Flashplayer, Avast!

Ehkä seuraavaksi pitää kokeilla vanhempaa flash playeriä vai onko muita vaihtoehtoja?