Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Iskanje po podpori

Izogibajte se prevarantski tehnični podpori. Nikoli vam ne bomo naročili, da pokličete telefonsko številko ali nam pošljete osebne podatke. Sumljivo dejavnost prijavite z gumbom »Prijavi zlorabo«.

Learn More

Vložení podpisu při psaní emailu

  • 7 odgovorov
  • 1 ima to težavo
  • 1 ogled
  • Zadnji odgovor od poljos

more options

Dobrý den, ahoj.

Mám připravený podpis. Ale nechci automaticky přidávat pokaždé, jen v některých emailech. Např. v interní komunikaci nechci podpis. U zákazníků, se kterými mám osobnější vztah. Jelikož tam máme i obrázky, tak neustále mazat podpis mě nebaví :-)

Jak mohu vložit podpis jen když potřebuji a to v rozepsaném emailu? Např. pravým tlačítkem, nebo v nabídce vložit. Nějak se mi nepodařilo najít.

Můžete poradit?

Díky, Jirka

Dobrý den, ahoj. Mám připravený podpis. Ale nechci automaticky přidávat pokaždé, jen v některých emailech. Např. v interní komunikaci nechci podpis. U zákazníků, se kterými mám osobnější vztah. Jelikož tam máme i obrázky, tak neustále mazat podpis mě nebaví :-) Jak mohu vložit podpis jen když potřebuji a to v rozepsaném emailu? Např. pravým tlačítkem, nebo v nabídce vložit. Nějak se mi nepodařilo najít. Můžete poradit? Díky, Jirka

Izbrana rešitev

Přes pravé tl. myši ve zprávě lze např. Vložit citaci, Vložit, či jiný připravený text. Ale používám taky starou verzi Thunderbirdu (60.9.0). Ať si novější strčí do... otvoru.

Preberite ta odgovor v kontekstu 👍 0

Vsi odgovori (7)

more options

Ja na takéto veci používa doplnok Quicktext. Vzhľadom na to, že Thunderbird po ostatných aktualizáciach prestal podporovať tento doplnok, zostal som natrvalo v používaní verzie Thunderbird 60.8.0 - tam tento doplnok ešte perfektne funguje.

more options

Izbrana rešitev

Přes pravé tl. myši ve zprávě lze např. Vložit citaci, Vložit, či jiný připravený text. Ale používám taky starou verzi Thunderbirdu (60.9.0). Ať si novější strčí do... otvoru.

more options

využil jsem, jen musím doladit vložení obrázku. Snad se mi podaří. Díky za radu.

more options

potřebuji vložit podpis, který má formát a i obrázek. Toto nepomůže. Využiji asi doplněk Quicktext.

Díky za ochotu pomoci Brabi

more options

Ono by to šlo i s obrázkem. V nabídce Vložit je i možnost HTML. Chce to ovšem orientovat se v HTML.

more options

Nejsem profík v HTML, ale orientuji se, upravit částečně umím, nastavit. Vytvářet moc ne.

Díky Quicktext mohu si mohu přednastavit více podpisů.

Možná mi poradíte s tímto. Pokud vložím podpis, tak mi hlásí neustále blokaci. Viz příloha. Nevím, jak natvrdo potvrdit - složku, daný obrázek. Nebo jak vyřešit? Abych nemusel pokaždé odklikávat.

Děkuji předem za radu a vaši trpělivost.

more options

Jak tohle odstranit nevím, je to nějaké zabezpečení v Thunderbirdu. Mi se to taky zobrazovalo. Možná něco přes about:config (Editor předvoleb) by to možná mohlo změnit.

Spremenil poljos