Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Iskanje po podpori

Izogibajte se prevarantski tehnični podpori. Nikoli vam ne bomo naročili, da pokličete telefonsko številko ali nam pošljete osebne podatke. Sumljivo dejavnost prijavite z gumbom »Prijavi zlorabo«.

Learn More

jelszavak mentése

more options

Kedves Firefox Munkatárs!

Segítségükre lenne szükségem. Sajnos a tegnapi napom összeomlott a windows 10-es rendszerem, amit csak az újratelepítés fog megoldani. Viszont szükségem lenne a firefox által mentett jelszavaimra. A kérdés az hogy melyik mappából lehet kimenteni azt a fájlt ami tartalmazza a mentett jelszavakat. Segítségüket előre is köszönöm!

Kedves Firefox Munkatárs! Segítségükre lenne szükségem. Sajnos a tegnapi napom összeomlott a windows 10-es rendszerem, amit csak az újratelepítés fog megoldani. Viszont szükségem lenne a firefox által mentett jelszavaimra. A kérdés az hogy melyik mappából lehet kimenteni azt a fájlt ami tartalmazza a mentett jelszavakat. Segítségüket előre is köszönöm!

Vsi odgovori (1)

more options

Szia!

Mentsd el a profilodat, amely az %APPDATA%/Mozilla/Firefox/Profiles mappában található. Újratelepítés után meg egyszerűen tedd vissza ugyanide.

Üdv, Balázs