Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Iskanje po podpori

Izogibajte se prevarantski tehnični podpori. Nikoli vam ne bomo naročili, da pokličete telefonsko številko ali nam pošljete osebne podatke. Sumljivo dejavnost prijavite z gumbom »Prijavi zlorabo«.

Learn More

Toinen osoitepalkki ilmestyy alle kun kirjoitan osoiteriville osoitetta

  • 7 odgovorov
  • 1 ima to težavo
  • 1 ogled
  • Zadnji odgovor od user1456708

more options

Tällä koneella osoitepalkkia ei ilmesty mutta kannettavalle ilmestyy, ja siinä on aiemmatkin haetut osoitteet. Se ilmestyy myös vaikka vaihdan oletushakukonetta. Asetukset on molemmissa koneissa samat, eli yksityinen selaustila, eikä mitään ehdotuksia sallita. Olen ajanut useita siivousohjelmia (Malwarebytes, Avg, Spybot S&D ja CCleaner, myös rekisterinsiivous), sitten poistin koko Ff:n ja yritin etsiä koneelta kaikki siihen liittyvät tiedostot, ja asensin sen uudestaan. Sama palkki ilmestyy. Järjestelmänpalautuksesta ei löydy tarpeeksi palautuspisteitä, eli sekään ei auttanut.

Molemmissa on sama Window 7 /64 bit -järjestelmä

Tällä koneella osoitepalkkia ei ilmesty mutta kannettavalle ilmestyy, ja siinä on aiemmatkin haetut osoitteet. Se ilmestyy myös vaikka vaihdan oletushakukonetta. Asetukset on molemmissa koneissa samat, eli yksityinen selaustila, eikä mitään ehdotuksia sallita. Olen ajanut useita siivousohjelmia (Malwarebytes, Avg, Spybot S&D ja CCleaner, myös rekisterinsiivous), sitten poistin koko Ff:n ja yritin etsiä koneelta kaikki siihen liittyvät tiedostot, ja asensin sen uudestaan. Sama palkki ilmestyy. Järjestelmänpalautuksesta ei löydy tarpeeksi palautuspisteitä, eli sekään ei auttanut. Molemmissa on sama Window 7 /64 bit -järjestelmä
Priloženi posnetki zaslona

Vsi odgovori (7)

more options

Moi! Kuvan perusteella sanoisin, että noin tuo tavallisesti toimii, eli osoitepalkin pudotusvalikossa ensimmäinen rivi kertoo, mitä tapahtuu, jos painaa Enteriä. Kuvassa osoitepalkkiin on kirjoitettu "goo", joten Enteriä painaessa tehdään Google-haku. Jos osoitepalkkiin kirjoittaa osoitteen, muuttuu teksti esim. muotoon "http://www.google.com - Avaa".

Tuo ei ole hakuehdotus. Hakuehdotukset näyttävät hieman erilaisilta, ja ne olisivat alempana listassa. Kuvassa näkyy vain yksi rivi ja siten ei mitään ehdotuksia. Mikä olikaan ongelmasi?

Terveisin Lasse

(Muokkaus: kirjoitusvirhe korjattu)

Spremenil user182358391634626499304511781402597790703

more options

Moi,

samaa mieltä kuin Lasse, että tuo toiminto on ihan normaali. Outoa että siinä toisessa koneessa ei tule tuota riviä.

Jos tuosta haluaa kuitenkin eroon, niin täällä on ohje englanniksi: Search the web from the address bar

Katso kohta "Turning off the web search in the address bar"

(Tuon jälkeen vielä automaattinen osoitteen täydennys on päällä; esim. kun kirjoitat mozilla ja painat enter, selain menee mozilla.org-sivustolle. Jos haluat senkin pois niin toimi vielä kohdan "Turning off Domain Guessing" mukaan)

more options

Kiitos vaan vastauksista, eli tuo sininen palkki on siis normaali. Mutta toisessa koneessa sitä ei ilmesty, siksi se häiritsee. Ja se on ilmestynyt vasta jokseenkin äskettäin.

Kävin läpi noita ohjeita, omia asetuksia ja about:config-kohtia, mitä ohjeissa tuli vastaan. Koneissa on Firefoxeilla niissä täsmälleen samat asetukset. Ehkä siellä on joku false-true ero, joka ei vielä tullut esille. Yritän siis sietää sitä.

Mulle tulee sähköpostiin viesti, jos tänne tulee vastauksia, niin että jos vaikka myöhemminkin välähtää joku yksityiskohta, niin kiinnostaisi kyllä kuulla.

more options

Onko koneissa sama Firefox-versio? Kokeilitko vaihtaa keyword.enabled = false siihen koneeseen, jossa ylimääräinen rivi näkyy?

more options

On sama Firefox molemmissa, päivittyy automaattisesti. Vaihdoin kyllä sen keyword.enablen falseksi, mutta ei vaikuttanut. Ja toisessa koneessa, missä palkkia ei ole, arvo on true.

more options

Tämä on nyt jatkoa ongelmaan: Jos kyse olisi hakupalkista sen voisi ohjeen mukaan siirtää siihen osoiterivin perään, mutta kun tätä palkkia ei saa siirretyksi mihinkään. Lisäksi kysyin kahdelta tuttavalta, ilmestyykö niille tällainen palkki kun ne kirjoittaa vaikka google.fi, niin ei ilmesty. Eli kyllä tämä on ihan ylimääräinen joka pitäisi saada pois.

more options

Moro, en osaa itse enempää auttaa, mutta et ole yksin: minullakin on oletuksena päällä "Hae palvelusta Google" -rivi (FF 59.0). Saan sen myös kytkettyä päälle ja pois. (Minullakaan ei muuten näy Hae palvelusta Google -riviä kun kirjoitan osoiteriville google.fi -- silloin näkyy "https://www.google.fi/ - Avaa" ja sivuhistoriaehdotuksia. Kannattaa testailla sellaisella tekstillä, jota ei löydy sivuhistoriasta ja joka ei näytä verkko-osoitteelta.)