Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Úprava kontextové nabídky

  • 2 ответа
  • 1 имеет эту проблему
  • 2 просмотра
  • Последний ответ от Petr

more options

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda jde nějakým způsobem upravit kontextová nabídka, která se zobrazí při stisknutí pravého tlačítka myši. (Podobně jako lze upravovat tuto kontextovou nabídku ve Windows.) Jde mi o to, že bych si tam rád přidal položku - stejně jako se po označení textu objeví možnost vyhledat "označený text" pomocí Google, hodilo by se mi stejná možnost pro mapy.cz. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda jde nějakým způsobem upravit kontextová nabídka, která se zobrazí při stisknutí pravého tlačítka myši. (Podobně jako lze upravovat tuto kontextovou nabídku ve Windows.) Jde mi o to, že bych si tam rád přidal položku - stejně jako se po označení textu objeví možnost vyhledat "označený text" pomocí Google, hodilo by se mi stejná možnost pro mapy.cz. Děkuji za odpověď.
Приложенные скриншоты

Выбранное решение

Zkus si vyhledat Custom Right-Click Menu nebo Context Search

Прочитайте этот ответ в контексте 👍 1

Все ответы (2)

more options

Выбранное решение

Zkus si vyhledat Custom Right-Click Menu nebo Context Search

more options

Super, to přesně jsem hledal. Díky!