Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Obnovení knihovny panelů po vynuceném restartu Windows.

  • 2 ответа
  • 1 имеет эту проблему
  • 1 просмотр
  • Последний ответ от poljos

more options

Opakovaně, po náhodném nebo vynuceném restartu WIN10 PRO (1909,build 18363.778), se neotevřeou panely z minula. Knihovna stránek je prázdná a to včetně menu "Naposledy zavřené panely".V menu "Import a záloha\obnovit je seznam panelů, ale po výběru a potvrzení se nic zpátky nenahraje. Jakým postupem dosáhnu obnovení minulé relace?

FF Browser 76.0 (64bitů)

děkuji za pomoc PR

Opakovaně, po náhodném nebo vynuceném restartu WIN10 PRO (1909,build 18363.778), se neotevřeou panely z minula. Knihovna stránek je prázdná a to včetně menu "Naposledy zavřené panely".V menu "Import a záloha\obnovit je seznam panelů, ale po výběru a potvrzení se nic zpátky nenahraje. Jakým postupem dosáhnu obnovení minulé relace? FF Browser 76.0 (64bitů) děkuji za pomoc PR
Приложенные скриншоты

Все ответы (2)

more options

Vypnite Firefox. V složke profilu Firefoxu nájdite priečinok sessionstore-backups

Tu vyhľadajte súbor recovery.baklz4

Premenujte tento súbor na recovery.jsonlz4

Spustite Firefox

Изменено Ansam

more options

petr.rohr said

V menu "Import a záloha\obnovit je seznam panelů

To není seznam panelů, ale automatické zálohy Záložek. Ono je možné, že při "nenormálním" ukončení Firefoxu nedojde k uložení session (relace), protože to Firefox nestihne. A pak není co obnovovat.