Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Otevřít odkaz v novém panelu a PŘEJÍT NA NĚJ jedním klikem?

  • 5 ответов
  • 1 имеет эту проблему
  • 1 просмотр
  • Последний ответ от Ansam

more options

Prosím, je možné nějak nastavit, aby se odkaz otevřel v novém panelu a rovnou se na ten nový panel přešlo nějak rychle? Ale zase ne vždycky. Třeba kliknutím na odkaz prostředním tlačítkem myši (kolečkem). Dělám to CTRL+SHIFT+klik, ale to se musím "doplazit" ke klávesnici :)

Prosím, je možné nějak nastavit, aby se odkaz otevřel v novém panelu a rovnou se na ten nový panel přešlo nějak rychle? Ale zase ne vždycky. Třeba kliknutím na odkaz prostředním tlačítkem myši (kolečkem). Dělám to CTRL+SHIFT+klik, ale to se musím "doplazit" ke klávesnici :)

Все ответы (5)

more options

Zkratku Ctrl+klik na odkaz jsi zkoušel? Přehled zkratek: https://support.mozilla.org/cs/kb/Kl%C3%A1vesov%C3%A9%20zkratky

more options

Funguje CTRL+SHIFT+klik. Ale dříve to šlo nějak jen myší. Jedním klikem na kolečko myši.

Изменено David_01

more options

Jedním klikem kolečkem myši mi to jde i teď. Jak jsem k tomu přišel, nevím.

Nepoužíváš nějaké rozšíření, které by to mohlo ovlivňovat? Zkus to v nouzovém režimu Firefoxu (z nabídky Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky).

more options

Jedným kliknutím koliečkom myši mi to funguje stále už niekoľko rokov.

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky - Firefox je možné spustiť v núdzovom režime tiež podržaním klávesu shift pri jeho štarte. Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. https://support.mozilla.org/cs/kb/%C5%98e%C5%A1en%C3%AD%20obecn%C3%BDch%20probl%C3%A9m%C5%AF#w_3-spuaatlunag-firefoxu-v-jeho-nouzovaem-reaaimu