Join us and the lead editor of IRL, Mozilla's multi-award-winning podcast, for a behind-the-scenes look at the pod and to contribute your ideas for the next season, themed: "AI and ME." Mark your calendar and join our Community Call on Wednesday, Aug 7, 17:00–17:45 UTC. See you there!

Caută ajutor

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Află mai multe

Acest fir de discuție a fost arhivat. Adresează o întrebare nouă dacă ai nevoie de ajutor.

Youtube videolarında artık neden video sadece ortadaki youtube sembolüne tıklayınca oynuyor ? Diğer tarayıcılarda eskisi gibi

  • 4 răspunsuri
  • 1 are această problemă
  • 1 vizualizare
  • Ultimul răspuns de Selim

more options

Yotube'da bir videonun ekran üzerindeki play düğmesi ve oynatıcı üzerinde play düğmesi haricinde ekrana tıkladığımdada oynaması/başlaması gerekiyordu. Belli bir süredir olmuyor nedeni ne olabilir ve nasıl eski haline getirebilirim ?

Yotube'da bir videonun ekran üzerindeki play düğmesi ve oynatıcı üzerinde play düğmesi haricinde ekrana tıkladığımdada oynaması/başlaması gerekiyordu. Belli bir süredir olmuyor nedeni ne olabilir ve nasıl eski haline getirebilirim ?

Toate răspunsurile (4)

more options

Yaptığım denemede böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kullandığınız eklentiler varsa onlardan kaynaklanan bir sorun olabilir. Menü > Yardım > Eklentileri devre dışı bırakıp başlat komutuyla Firefox'u yeniden başlatmayı deneyin. Aynı sorun devam ediyor mu?

more options

Evet sorunu idm integration module çıkarıyormuş. Fakat onsuz da yapamam. Artık ayarlarını kurcalayıp neden buna neden olduğunu bulmam gerek. Yardım için sağolun.

more options

Tüm eklentileri kaldırdım fakat sorunum hala devam ediyor. Firefox yenileme işlemini de denedim.. Verilerimi kaybetmeden eski haline dönme yolu var mıdır acaba.

more options

Eski Firefox profiliniz masaüstünüzde "Eski Firefox Verileri" adlı bir klasöre kaydedilmiş olmalı. Eski bir profilden önemli bilgileri kurtarma sayfasındaki adımları izleyerek o profili geri yükleyebilirsiniz.