Pesquisar no apoio

Evite burlas no apoio. Nunca iremos solicitar que telefone ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone ou que partilhe informações pessoais. Por favor, reporte atividades suspeitas utilizando a opção "Reportar abuso".

Saber mais

YOU BROKE IT...

  • Nenhuma resposta
  • 0 têm este problema
more options

I WAS JUST UPDATED TO THE LATEST AND "UMMM GREATEST?" VERSION... WHEN i GO TO MY FAV ONLINE SHOPPING SITE...I NOW HAVE TO DO IT THRU A PRIVATE WINDOW...WHAT A PAIN IN THE BIG TOE..... wHY DID YOU BREAK IT?

MAKE IT GO BACK SO IT REMEMBERS WHO I AM AND i DONT HAVE TO TRY TO LOG IN...FOR SOME REASON NO MATTER HOW MANY TIMES i LOG IN (IN A NORMAL PAGE) IT JUST ASKS AGAIN AND AGAIN... i SHOULD NOT HAVE TO OPEN A SEPARATE PRIVATE WINDOW EVERY TIME....

yOU BROKE IT NOW PLEASE FIX IT

I WAS JUST UPDATED TO THE LATEST AND "UMMM GREATEST?" VERSION... WHEN i GO TO MY FAV ONLINE SHOPPING SITE...I NOW HAVE TO DO IT THRU A PRIVATE WINDOW...WHAT A PAIN IN THE BIG TOE..... wHY DID YOU BREAK IT? MAKE IT GO BACK SO IT REMEMBERS WHO I AM AND i DONT HAVE TO TRY TO LOG IN...FOR SOME REASON NO MATTER HOW MANY TIMES i LOG IN (IN A NORMAL PAGE) IT JUST ASKS AGAIN AND AGAIN... i SHOULD NOT HAVE TO OPEN A SEPARATE PRIVATE WINDOW EVERY TIME.... yOU BROKE IT NOW PLEASE FIX IT

Deve iniciar a sessão com a sua conta para responder às mensagens. Por favor, comece uma nova pergunta, se ainda não tiver uma conta.