Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Pesquisar no site de suporte

Evite golpes de suporte. Nunca pedimos que você ligue ou envie uma mensagem de texto para um número de telefone, ou compartilhe informações pessoais. Denuncie atividades suspeitas usando a opção “Denunciar abuso”.

Learn More

QR kód v rohu prohlížeče

  • 3 respostas
  • 1 tem este problema
  • 1 visualização
  • Última resposta de poljos

more options

V pravém horním rohu prohlížeče se mi od nějakého času zobrazuje QR kód (viz připojený obrázek). Proč se objevil a jak jej můžu odstranit?

Děkuji

Juraj

V pravém horním rohu prohlížeče se mi od nějakého času zobrazuje QR kód (viz připojený obrázek). Proč se objevil a jak jej můžu odstranit? Děkuji Juraj
Capturas de tela anexadas

Todas as respostas (3)

more options

Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Informácie pre riešenie problémov - Vyskúšajte núdzový režim-Reštartovať a zakázať doplnky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje.

more options

Vypol som postupne všetky add-ons, pluginy, ale nepomohlo to. Skúsil som následne s vypnutými rozšíreniami zavrieť Firefox a reštartovať PC. Ani to nepomohlo. QR kód je stále v pravom hornom rohu okna firefoxu

more options

Neměl jsi postupně zakazovat doplňky, ale spustit nouzový režim Firefoxu. Pokud to tam bude i v nouzáku, můžeš zkusit udělat nový profil Firefoxu. Ten QR kód nemusí mít původ ve Firefoxu, ale může ho tam vkládat nějaká aplikace v počítači.