Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Zabezpečený prohlížeč

  • 1 odpowiedź
  • 0 osób ma ten problem
  • 1 wyświetlenie
  • Ostatnia odpowiedź od poljos

more options

Dobrý den, po poslední aktualizaci se přestal automaticky otevírat zabezpečený prohlížeč ve spojení s produktem ESET security, do této aktualizace fungoval normálně. V jiných prohlížečích funguje. S podporou ESET jsme vyloučili vliv samotného produktu ESET a vzhledem k tomu že v jiných prohlížečích funguje bezproblemově soudím že musí být problem v samotném Firefoxu. Provedl jsem vymazání cache a historie prohlížeče a funkčnost se neobnovila.

Děkuji za prověření a informace k tomuto problemu.

Dobrý den, po poslední aktualizaci se přestal automaticky otevírat zabezpečený prohlížeč ve spojení s produktem ESET security, do této aktualizace fungoval normálně. V jiných prohlížečích funguje. S podporou ESET jsme vyloučili vliv samotného produktu ESET a vzhledem k tomu že v jiných prohlížečích funguje bezproblemově soudím že musí být problem v samotném Firefoxu. Provedl jsem vymazání cache a historie prohlížeče a funkčnost se neobnovila. Děkuji za prověření a informace k tomuto problemu.

Wszystkie odpowiedzi (1)

more options

Hurvajz napsal(a)

zabezpečený prohlížeč ve spojení s produktem ESET security

Co je "zabezpečený prohlížeč"? Tuhle terminologii ve spojení s Firefoxem neznám. Doporučuji z počítače odinstalovat ten zbytečný krám od Esetu.