Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Chyby v zobrazení

  • 5 odpowiedzi
  • 1 osoba ma ten problem
  • 1 wyświetlenie
  • Ostatnia odpowiedź od poljos

more options

Dobrý den, poslední dobou se mi stává, že se v prohlížecí nezobrazí korektně znaky (př. změť různých jazyků - rozsypaný čaj) nebo stmavnou jednotlivá pole na stránce i v poli karet. Pomáhá F5 nebo vypnout zapnou, ale jen na chvíli.

Děkuji za radu.

Dobrý den, poslední dobou se mi stává, že se v prohlížecí nezobrazí korektně znaky (př. změť různých jazyků - rozsypaný čaj) nebo stmavnou jednotlivá pole na stránce i v poli karet. Pomáhá F5 nebo vypnout zapnou, ale jen na chvíli. Děkuji za radu.

Wszystkie odpowiedzi (6)

more options

Ak to nepomohlo, vytvorte si NOVÝ profil Firefoxu ako test pre kontrolu, či váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému. Ak váš súčasný profil nie je príčinou tohoto problému, prepnite sa po kontrole späť na ten pôvodný (asi default) profil. - Windows - Spustiť (WIN+R) - a tu vypísať firefox.exe -p (alebo "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p) http://imgbank.cz/images/2014/09/04/Firefox_profil_novy.jpg

more options

Odpoveď sa tu nezobrazila, tak som ju poslal aj súkromnou správou.

more options

Vytvořil jsem nový profil, ale stejná chyba viz screen níže.

more options

Je možné, že mate v počítači asi nejakú škodnú. Vykonajte kontrolu v tomto rozsahu:

1. Najskôr sa presvedčte o tom, či zdroj problémov nie je nainštalovaný v počítači (Ovládací panel - Programy). Ak je v zozname zapísaný nejaký podozrivý (neznámy) program, odinštalujte ho.

2. Skontrolujte nainštalované rozšírenia - podozrivé (neznáme) rozšírenia odstráňte.

3. Najlepšie v núdzovom režime systému a s odpojeným pripojením k sieti vyčistite počítač použitím softvéru AdwCleaner https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner Všetko čo nájde odstráňte.

4. Najlepšie v núdzovom režime systému a s odpojeným pripojením k sieti vyčistite počítač použitím softvéru MBAM free verzia: https://www.malwarebytes.org/ Všetko čo nájde odstráňte.

ak to doteraz nepomohlo: 5. Vykonajte opravu systémových súborov: - Windows - Štart - Spustiť (ako správca) a vypísať sfc /scannow - ENTER https://support.microsoft.com/cs-cz/kb/929833

more options

Odpoveď sa tu nezobrazila, tak som ju poslal aj súkromnou správou.

more options

Na screenu je nový profil Firefoxu? To sotva. Tam určitě nemůže být Adblock, něco od Seznamu, ani ta oranžová obálka.