Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Obrázky, Image ?

  • 6 odpowiedzi
  • 1 osoba ma ten problem
  • 1 wyświetlenie
  • Ostatnia odpowiedź od poljos

more options

Chybně se zobrazují jen některé obrázky. Proč?

Chybně se zobrazují jen některé obrázky. Proč?
Załączone zrzuty ekranu

Wszystkie odpowiedzi (6)

more options
more options

Bohužel, nic nepomohlo. Ani uplná odinstalace a znovu instalace Firefoxu. Mam W10 v poslední aktualizaci. Na jiném PC je stejný obrázek ok.

more options

vwilson said

Ani uplná odinstalace a znovu instalace Firefoxu.
Byl při té "úplné odinstalaci" smazaný i [support.mozilla.org/cs/kb/sprava-profilu profil Firefoxu]? Samotná přeinstalace aplikace nestačí, pokud zůstanou stará data v profilu.

PS: Mám nejnovější Firefox 82, ale předvolba browser.display.use_document_colors v něm vůbec neexistuje. Z čeho je ten screen? Ten nový profil jsi vytvořil?

Zmodyfikowany przez poljos w dniu

more options

Mám taky 82,02 (32bitu) Je pravda, že ta předvolba browser.display.use_document_colors tam nebyla. Ale dal jsem to do hledacího řádku přímo na te stránce, a nabídlo to vytvoření, tak jsem to potvrdil s tou 0. Nyní jsem vytvořil nový profil a ten původní dal smazat i s daty. V tomto novém profilu na stránce about:config již ta předvolba opět není. Ale problem je stále stejný.

more options

Na tom mém odkazu (první odpověď) je těch možností, které to můžou způsobovat, více. Prošel jsi i ty ostatní? Antivirák, web akcelerátor, atd. Pokud to nejede v novém profilu či po Obnově profilu (to je skoro totéž), tak je ta chyba někde v systému (nenainstalované ovladače k základní desce nebo nevhodné grafické ovladače). S tím ti tady neporadím. Zkus pc.poradna.net

more options

Sesmolil jsem tady odpověď, ale nepustil mě debil bot. Už mě to nebaví.