Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Więcej informacji

Jak vyřešit hlášení: Kód chyby: SSL_ERROR_UNSAFE_NEGOTIATION (Při spojení s uplay.ubisoft.com nastala chyba.)

  • 2 odpowiedzi
  • 1 osoba ma ten problem
  • 2 wyświetlenia
  • Ostatnia odpowiedź od poljos

more options

Chyba zabezpečeného spojení

Při spojení s uplay.ubisoft.com nastala chyba. Partner protokolu SSL se pokusil o inicializaci starého (potenciálně napadnutelného) typu.

Kód chyby: SSL_ERROR_UNSAFE_NEGOTIATION

   Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat.
   Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému.

Lze tuto tzv. "OCHRANU" natvrdo vypnout, nebo budu až do konce života žádat všechny spolehlivé servery o aktuaizaci certifikátů, které jsou "potenciálně napadnutelné" ??????? Bohužel tolik času nemám, abych si jen neustále dopisoval a žádal o opravu "DOMNĚLE !!!!" neaktuálních SSL protokolů. Děkuji za pomoc

Chyba zabezpečeného spojení Při spojení s uplay.ubisoft.com nastala chyba. Partner protokolu SSL se pokusil o inicializaci starého (potenciálně napadnutelného) typu. Kód chyby: SSL_ERROR_UNSAFE_NEGOTIATION Požadovanou stránku nelze zobrazit, protože nelze ověřit autenticitu přijatých dat. Kontaktujte prosím vlastníky webového serveru a informujte je o tomto problému. Lze tuto tzv. "OCHRANU" natvrdo vypnout, nebo budu až do konce života žádat všechny spolehlivé servery o aktuaizaci certifikátů, které jsou "potenciálně napadnutelné" ??????? Bohužel tolik času nemám, abych si jen neustále dopisoval a žádal o opravu "DOMNĚLE !!!!" neaktuálních SSL protokolů. Děkuji za pomoc

Wybrane rozwiązanie

V about:config môžete nastaviť security.ssl.require_safe_negotiation na hodnotu false, aby ste prehliadaču Firefox povedali, aby tento problém ignoroval.

Przeczytaj tę odpowiedź w całym kontekście 👍 1

Wszystkie odpowiedzi (2)

more options

Wybrane rozwiązanie

V about:config môžete nastaviť security.ssl.require_safe_negotiation na hodnotu false, aby ste prehliadaču Firefox povedali, aby tento problém ignoroval.

more options

Kontroloval sis datum a čas v PC?

Ta výšeuvedená předvolba v about:config je nastavená false jako default. Ledaže bys s tím nějak laboroval ty nebo nějaká škodná.

Zmodyfikowany przez poljos w dniu