Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

jak provést opačnou synchronizaci účtu (záložky,panely, atd) ??

  • 2 odpowiedzi
  • 1 osoba ma ten problem
  • 5 wyświetleń
  • Ostatnia odpowiedź od Pipo_Pop

more options

Dobrý den,

před nějakou dobou jsem si založil Firefox účet, který mi zároveň zazálohoval, celé rozhraní - včetně záložek a panelů. Mezitím jsem přeinstaloval celý operační systém a začal používat opět firefox, s tím, že jsem si obnovil ze zálohy rozhraní (hlavně záložky a panely) přes zálohovací software třetí strany a již se na Firefox account nepřihlašoval. Nyní když se nyní přihlásím, tak mi účet automaticky přepíše můj aktuální stav záložek na ten starý, kdy byl účet naposledy používán. Chtěl bych však nastavit synchronizaci opačným směrem. Je to možné?

Dobrý den, před nějakou dobou jsem si založil Firefox účet, který mi zároveň zazálohoval, celé rozhraní - včetně záložek a panelů. Mezitím jsem přeinstaloval celý operační systém a začal používat opět firefox, s tím, že jsem si obnovil ze zálohy rozhraní (hlavně záložky a panely) přes zálohovací software třetí strany a již se na Firefox account nepřihlašoval. Nyní když se nyní přihlásím, tak mi účet automaticky přepíše můj aktuální stav záložek na ten starý, kdy byl účet naposledy používán. Chtěl bych však nastavit synchronizaci opačným směrem. Je to možné?

Wszystkie odpowiedzi (2)

more options

1. Odstráňte ten starý účet 2. Vytvorte NOVÝ účet

more options

Zdravím a děkuji za odpověď.

Toto je asi možná cesta. Když se však opět zapomenu přihlásit a udělám nějaké zásadní změny, tak to problém nevyřeší. Mazat a vytvářet účty je unavující. Tým Firefoxu by měl zapracovat na rozšíření nastavení synchronizace, pokud opravdu není jiná možnost.