Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Przeszukaj pomoc

Unikaj oszustw związanych z pomocą.Nigdy nie będziemy prosić Cię o dzwonienie na numer telefonu, wysyłanie SMS-ów ani o udostępnianie danych osobowych. Zgłoś podejrzaną aktywność, korzystając z opcji „Zgłoś nadużycie”.

Learn More

Při maximalizaci/zmenšení okna zmizí vrchní lišta s ikonami zavřít, minimalizovat atd, firefox pak přestane reagovat, reinstal w10 ani foxu nepomohla, co dál ?

  • 4 odpowiedzi
  • 3 osoby mają ten problem
  • 1 wyświetlenie
  • Ostatnia odpowiedź od Andrew777

more options

Nainstaloval jsem firefox po reinstalaci w10. Chvíli všechno funguje jak má, poté však začne chyba, která znemožní použití firefoxu. Chyba nastene při stisknutí tlačítka pro maximalizaci nebo pro zmenšení okna. Firefox se celý zasekne, zobrazená stránka se nepřízpůsobí oknu a navíc nejde vidět ani vrchní lišta pro ovládání, která reaguje jen po paměti. Co s tím ? Reinstal nepomohl, původní nastavení taky ne, reinstal w10 taky ne... Do toho se ještě děje dalších x chyb, jako například stisknutím pravého tlačítka myši se zobrazí pouze rám nabídky nebo když chci zobrazit nabídku v hlavním panelu Firefoxu, která mi má nabídnout nejčastěji navštěvované stránky, opět jen obrys. Mám zkusit starší verzi ? nebo čekat na aktualizaci ?

Nainstaloval jsem firefox po reinstalaci w10. Chvíli všechno funguje jak má, poté však začne chyba, která znemožní použití firefoxu. Chyba nastene při stisknutí tlačítka pro maximalizaci nebo pro zmenšení okna. Firefox se celý zasekne, zobrazená stránka se nepřízpůsobí oknu a navíc nejde vidět ani vrchní lišta pro ovládání, která reaguje jen po paměti. Co s tím ? Reinstal nepomohl, původní nastavení taky ne, reinstal w10 taky ne... Do toho se ještě děje dalších x chyb, jako například stisknutím pravého tlačítka myši se zobrazí pouze rám nabídky nebo když chci zobrazit nabídku v hlavním panelu Firefoxu, která mi má nabídnout nejčastěji navštěvované stránky, opět jen obrys. Mám zkusit starší verzi ? nebo čekat na aktualizaci ?
Załączone zrzuty ekranu

Wybrane rozwiązanie

reinstaloval jsem MSI Gaming APP a zatím dobrý... musím zaklepat

Przeczytaj tę odpowiedź w całym kontekście 👍 1

Wszystkie odpowiedzi (4)

more options

Tys reinstaloval kvůli tomu operační systém? Tím reinstalem Firefoxu máš na mysli i vytvoření nového profilu? Zkus obnovu Firefoxu - při spouštění Firefoxu podrž levý Shift. Je to v podstatě taky nový profil, ale automaticky se přenesou hesla a záložky do toho nového - obnoveného. Rozšíření budeš muset doinstalovávat znovu (po jednom).

Zmodyfikowany przez poljos w dniu

more options

Podľa mňa je problém v ovládačoch grafickej karty. Aktualizujte ovládače grafickej karty.

more options

Něco s grafikou to přecejen je, zkouším různé ovladače, mám fungl novou MSI GTX 970 Gaming 4G a zjistil jsem, že mi to dělá jen když je spuštěná utilita MSI Gaming, co dál ?

more options

Wybrane rozwiązanie

reinstaloval jsem MSI Gaming APP a zatím dobrý... musím zaklepat