Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Mizení e-mailů

  • 1 svar
  • 0 har dette problemet
  • 1 view
  • Siste svar av Ansam

more options

Pravděpodobně po stisku nějaké klávesové zkratky (dítě se dostalo ke klávesnici) mizí e-maily od konkrétního odesílatele. Nejsou v doručené ani nevyžádané poště, ale jdou vyhledat (a tvrdí ve vyhledávání je uvedeno umístění "Doručená pošta"). Napadly mě dvě možnosti řešení: Použít reverzní klávesovou zkratku , ale žádnou vhodnou jsem nenašel. Nezná někdo nějakou klávesovou zkratku, která by mohla tyto e-maily zviditelnit v doručené poště? Filtry, ale ve filtrech žádný viditelný aktivní není (a chování jim také úplně neodpovídá) - lze nějak vypnout všechny "filtry" nebo něco jako "návrat do továrního nastavení" (se zachováním nastavení účtu)?

Pravděpodobně po stisku nějaké klávesové zkratky (dítě se dostalo ke klávesnici) mizí e-maily od konkrétního odesílatele. Nejsou v doručené ani nevyžádané poště, ale jdou vyhledat (a tvrdí ve vyhledávání je uvedeno umístění "Doručená pošta"). Napadly mě dvě možnosti řešení: Použít [https://support.mozilla.org/cs/kb/klavesove-zkratky-thunderbirdu reverzní klávesovou zkratku] , ale žádnou vhodnou jsem nenašel. Nezná někdo nějakou klávesovou zkratku, která by mohla tyto e-maily zviditelnit v doručené poště? Filtry, ale ve filtrech žádný viditelný aktivní není (a chování jim také úplně neodpovídá) - lze nějak vypnout všechny "filtry" nebo něco jako "návrat do továrního nastavení" (se zachováním nastavení účtu)?

All Replies (1)

more options

Myslím si, že ich nájdete v priečinku ARCHIV.

Helpful?

Still et spørsmål

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.