Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Adres çubuğu rengi

  • 3 svar
  • 0 har dette problemet
  • 1 view
  • Siste svar av Selim

more options

Sürüm 120 ile birlikte adres çubuğundaki metin rengi değişti, şöyle ki: Örn. sadece a yazdığımda yerimlerindeki a ile başlayan adresler açık bir cyan renginde görünüyorlar, beyaz zeminde okuyabilene aşkolsun. Adres seçildiğinde renk normal siyaha dönüyor, adrese tekrar tıklandığında arka plan cyan oluyor.

Hep kullandığım temamda bu yok, temamı kesinlikle değiştirmek istemiyorum. Ayarlarda bununla ilgili bir seçenek yok, about:config'in bir yerlerinde saklanmış olabilir, bulamadım.

Firefox Color eklentisiyle, sadece adresin rengini değiştireyim dedim, renk değişmedi ama mevcut temamı imha etti, işlemi geri de aldırmadı, temamı ancak Firefox'u kapatıp, açarak kurtardım.

Yardımcı olabilen varsa şimdiden teşekkürler.

Sürüm 120 ile birlikte adres çubuğundaki metin rengi değişti, şöyle ki: Örn. sadece a yazdığımda yerimlerindeki a ile başlayan adresler açık bir cyan renginde görünüyorlar, beyaz zeminde okuyabilene aşkolsun. Adres seçildiğinde renk normal siyaha dönüyor, adrese tekrar tıklandığında arka plan cyan oluyor. Hep kullandığım temamda bu yok, temamı kesinlikle değiştirmek istemiyorum. Ayarlarda bununla ilgili bir seçenek yok, about:config'in bir yerlerinde saklanmış olabilir, bulamadım. Firefox Color eklentisiyle, sadece adresin rengini değiştireyim dedim, renk değişmedi ama mevcut temamı imha etti, işlemi geri de aldırmadı, temamı ancak Firefox'u kapatıp, açarak kurtardım. Yardımcı olabilen varsa şimdiden teşekkürler.

All Replies (3)

more options

Firefox Addons sitesindeki temalardan birini mi kullanıyorsunuz? Dışarıdan yüklediğiniz bir temaysa Firefox'un son sürümünü henüz desteklemiyor olabilir.

more options

Firefox Addons'tan bir tema kullanıyorum.

more options

Bu durumda temanın geliştiricisiyle iletişime geçerek sorunu bildirmenizi öneririm. Temanın Firefox Addons sayfasındaki "destek sitesi" veya "destek e-postası" linklerini kullanabilirsiniz.