Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Arama paneli ve eposta penceresinde hatalar

  • 1 svar
  • 2 har dette problemet
  • 5 views
  • Siste svar av Wayne Mery

more options

İyi günler Merhaba Thunderbird Daily versiyonu kullanmaktayım. Birkaç problem oluştu kullanırken onları yazacağım


1. Arama panelinde bir sorguya seçenek ekleyeceğimiz zaman ki bu e-posta adresleri olabilir. Başka arama kriterleri olabilir. Sol tarafta seçtiğimizde seçilmiş kriter diğer diğer veriler ile iç içe geçmiş vaziyettedir.

2. bir eposta adresinde okunmamış yada düzenlenmemiş 1000 üzerinde epostalarda seçim yapacağımız zaman daily kasıyor. önceden ctrl+a yaptığımızda çöküyordu. şimdi ise js dosyası hatası veriyor. FolderPane.js:2138

3.Daily Çok fazla okunmamış yada eposta içeren bir mail hesabı eklenildiğinde çöküyor. Sürekli epostaları indirmeye çalışıyor. Tüm klasörlere abone ol dediğimizde gerçekten daily kullanılmaz hale geliyor.

4. Gmail eposta üzerinde bir klasörü silmeye yada yeniden adlandırmaya çalıştığımızda Daily o klasörü gmail üzerinden silmede hata oluşturuyor. İ,ı harfini i çevirdiğim zaman crash oluşuyor.

Not :Yanlış kelime kullandı isem kusuruma bakmayın. Çünkü aklıma gelmedi yazar iken

Windows 10 x64 kullanıyorum amd 2.3 ghz 4 gb ram ddr2 yeterli miktarda alanım var

İyi günler Merhaba Thunderbird Daily versiyonu kullanmaktayım. Birkaç problem oluştu kullanırken onları yazacağım 1. Arama panelinde bir sorguya seçenek ekleyeceğimiz zaman ki bu e-posta adresleri olabilir. Başka arama kriterleri olabilir. Sol tarafta seçtiğimizde seçilmiş kriter diğer diğer veriler ile iç içe geçmiş vaziyettedir. 2. bir eposta adresinde okunmamış yada düzenlenmemiş 1000 üzerinde epostalarda seçim yapacağımız zaman daily kasıyor. önceden ctrl+a yaptığımızda çöküyordu. şimdi ise js dosyası hatası veriyor. FolderPane.js:2138 3.Daily Çok fazla okunmamış yada eposta içeren bir mail hesabı eklenildiğinde çöküyor. Sürekli epostaları indirmeye çalışıyor. Tüm klasörlere abone ol dediğimizde gerçekten daily kullanılmaz hale geliyor. 4. Gmail eposta üzerinde bir klasörü silmeye yada yeniden adlandırmaya çalıştığımızda Daily o klasörü gmail üzerinden silmede hata oluşturuyor. İ,ı harfini i çevirdiğim zaman crash oluşuyor. Not :Yanlış kelime kullandı isem kusuruma bakmayın. Çünkü aklıma gelmedi yazar iken Windows 10 x64 kullanıyorum amd 2.3 ghz 4 gb ram ddr2 yeterli miktarda alanım var
Attached screenshots

Endret av MSAli

All Replies (1)

more options
  1. 1 is a known issue. It will probably be fixed in version 67 or 68
  1. 2 unresponsive script is a known issue
  1. 3 and #4 are maybe strange issues. Do you still see them in version 66?

Also, do you know that Daily versions can be unstable?