Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Po delsim pouziti zacne ff zahlcovat pamet

more options

Po delsim pouziti zacne ff zahlcovat neumerne pamet,jako by se preplnil bufer,restart sice pomuze ale to zrejme nebude to prave,orechove toto jsou me dplnky,nicmene v tom bych asi problem nehledal: adblock,easy youtube video downloader,lightshot,linkinficator,s3.translator,video downloa helper a zoom image

Silne pripomina klasicke chovani windows,kterym tez pri delsim pouzivani tzv.dochazi dech Nejaky tip?

Po delsim pouziti zacne ff zahlcovat neumerne pamet,jako by se preplnil bufer,restart sice pomuze ale to zrejme nebude to prave,orechove toto jsou me dplnky,nicmene v tom bych asi problem nehledal: adblock,easy youtube video downloader,lightshot,linkinficator,s3.translator,video downloa helper a zoom image Silne pripomina klasicke chovani windows,kterym tez pri delsim pouzivani tzv.dochazi dech Nejaky tip?

All Replies (5)

more options

Ty doplňky (podle názvu) by měly být v pořádku. Otázka je, jak fungují ve verzi FF 57. Zkus to spustit v nouzovém režimu (při spouštění Firefoxu podrž Shift). Pak to porovnáš.

Na druhou stranu RAM je v PC od toho, aby se využívala. Co to je "neúměrně"? Pokud nevyžaduje víc, než je kapacita RAM, tak to neúměrné není.

more options

Dobre,skusim nechat ff par hodin v nouzaku a uvidim

Neumerne je to,kdyz se mi prakticky zakousne system a nejde nic spusttit,po nejaky chvili se to vzdy nejak povede resnout,ale takovy brutus zatizeni jsem zazil pred xxx roky u hodne starych verzi ff,blahe pameti

Podle me to bude nejaka blbustka,spatne prednastavena,ted na to jenom prijit

more options

Takze jsem to otestoval i v nouzaku,a zjistil jednu vec:a sice to,ze potize s pameti mam pouze u praci s obrazkovymi soubory tzn.jpg,jpeg a ostatni,u dalsich veci tj. audio,video,textaky atdatd potize nejsou Shrnu to tak:potize se zpracovanim obrazkovych souboru,to asi ja neodladim,ale predpokladam aktualizace nastaveni v dalsich verzich.

Endret av Jan_Rokycan

more options

V tom nouzovém režimu to tedy fungovalo nebo nefungovalo? Zkus ještě vypnout HW akceleraci v nastavení prohlížeče.

more options

V nouzaku se to chovalo uplne stejne diletantsky,to znamena po nejakym case,odhadem po 2-3hodinach,brutalni zatizeni pameti a zakousnuti woken,opet jen pri praci s obrazovymi soubory Osobne bych tipnul spatny nastaveni nektereho z obrazkovych pluginu

Endret av Jan_Rokycan