Jeg har mistet kontoinformasjonen for Firefox Sync - Hva gjør jeg

Firefox, Firefox for Android Firefox, Firefox for Android Opprettet: 2 weeks, 6 days ago

Firefox Sync lagrer dataene dine på Mozillas tjenere og synkroniserer dem med datamaskinene og enhetene dine. Når du setter opp Sync, legger du inn en e-postadresse og et passord slik ingen andre får tilgang til kontoen din. I tillegg krypterer vi dataene dine med en nøkkel avledet fra passordet ditt for for å holde dem sikre på tjeneren. Artikkelen forklarer hva du kan gjøre om du glemmer eller mister noe av denne viktige informasjonen og ikke kommer inn på Sync-kontoen din.

Jeg har glemt passordet til Mozilla-kontoen min – Hvordan tilbakestiller jeg det?

Slik får du et ytt passord:

All informasjon du har lagret på tjeneren slettes når du tilbakestiller passordet ditt (med mindre du bruker gjenopprettingsnøkler). De andre enhetene dine stopper å synkronisere inntil du har oppdatert dem med det nye passordet.
  1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton og på Logg inn ved siden av Synkroniser og lagre data.
  2. Klikk på Forgot password?Logg inn-siden for å få Firefox til å sende deg en e-post for tilbakestilling.
  3. Følg instruksjonene i e-posten for å endre passordet ditt.
  4. Etter å ha logget inn med det nye passordet ditt, husk å oppdatere passordet på alle de synkroniserte enheten dine.
Merknad: Om du ikke ser knappen for Overflytmenyen OverflowMenuIcon (Flere verktøy …), Klikk på menyknappen Fx89menuButton, og på Logg inn ved siden av Synkroniser og lagre data.

Jeg har ikke lenger tilgang til e-postadressen jeg har registrert i Mozilla-kontoen

Dessverre kan du ikke endre e-postadressen som er tilknyttet en Firefox Sync-konto (med unntaket nevnt under). Du må sette opp en ny konto slik det er beskrevet i denne artikkelen.

Merknad: Om du har mistet tilgang til den e-postadressen som er tilknyttet Mozilla-kontoen din, er det mulig å endre den primære e-postadressen, men bare dersom du tidligere har registrert en sekundær-adresse på den kontoen. Dette er fordi når du legger til en sekundær e-postadresse, blir du tilsendt en e-post på den primære adressen for å bekrefte den sekundære adressen.