Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Learn More

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

Složka pro ukládání příloh při otevření z emailu

  • 1 antwoord
  • 1 heeft dit probleem
  • 1 weergave
  • Laatste antwoord van poljos

more options

Dobrý den,

Zhruba 10 let se mi přílohy které otevřu přímo z emailu uložili na plochu. Dnes se mi začali ukládat na úplně jiné místo do adresáře /private/var/folders/14/w8xgs82546zgmlqg_6ts288c0000gn/T

Jak je možné nastavit ukládání otevírané přílohy např. na plochu?

Bohužel jsem se toto nikde nedočetl a ani v nastavení nenašel. Je tam jen dotaz na otevření přílohy v programu případně zda se má při ukládání dotázat.

postup: Přijde email s pdf. Mám nastaveno adobe na otevíraní. Kliknu na soubor, který se v adobe otevře. Následně jsem ho našel na ploše a teď v již zmíněném adresáři.

Jedná se o Thunderbird 91.5.1. na Mac OSx

Předem děkuji Michal Bidaš

Dobrý den, Zhruba 10 let se mi přílohy které otevřu přímo z emailu uložili na plochu. Dnes se mi začali ukládat na úplně jiné místo do adresáře /private/var/folders/14/w8xgs82546zgmlqg_6ts288c0000gn/T Jak je možné nastavit ukládání otevírané přílohy např. na plochu? Bohužel jsem se toto nikde nedočetl a ani v nastavení nenašel. Je tam jen dotaz na otevření přílohy v programu případně zda se má při ukládání dotázat. postup: Přijde email s pdf. Mám nastaveno adobe na otevíraní. Kliknu na soubor, který se v adobe otevře. Následně jsem ho našel na ploše a teď v již zmíněném adresáři. Jedná se o Thunderbird 91.5.1. na Mac OSx Předem děkuji Michal Bidaš

Alle antwoorden (1)

more options

Nevím jak je to v Mac, ale ve Windows, pokud otevřeš přílohu rovnou z Thunderbirdu, tak se uloží prozatímně v TEMP adresáři systému. Co ti brání v tom, soubor z přílohy nejdříve uložit a pak teprve spustit?

V nastavení Thunderbirdu - Obecné - v části Soubory a přílohy - se dá nastavit, kam se má soubor ukládat.