Zoeken in Support

Vermijd ondersteuningsscams. We zullen u nooit vragen een telefoonnummer te bellen, er een sms naar te sturen of persoonlijke gegevens te delen. Meld verdachte activiteit met de optie ‘Misbruik melden’.

Meer info

Deze conversatie is gearchiveerd. Stel een nieuwe vraag als u hulp nodig hebt.

zobrazení adres při napsat novou zprávu

  • 3 antwoorden
  • 1 heeft dit probleem
  • 5 weergaven
  • Laatste antwoord van Ansam

more options

Dobrý den, potřeboval bych vědět, jak udělat to, když dám napsat zprávu aby se mi v sekci komu : když zmáčknu třeba A - zobrazily všechny kontakty na A z celého adresáře ....

vždy se mi objeví jen ty kterým jsem v nedávne době napsal - chtěl bych celý seznam

Dobrý den, potřeboval bych vědět, jak udělat to, když dám napsat zprávu aby se mi v sekci komu : když zmáčknu třeba A - zobrazily všechny kontakty na A z celého adresáře .... vždy se mi objeví jen ty kterým jsem v nedávne době napsal - chtěl bych celý seznam

Alle antwoorden (3)

more options

Máš v nabídce Nástroje - Možnosti - Vytváření - Adresování - zatrženou možnost Místní kontakty?

more options

Globálna databáza je indexovací systém umožňujúcí Thunderbirdu vyhľadávať v zprávach. Znovuvytvorenie globálnej databázy preindexuje správy a vizitky z adresára. (Správy z konferencií nie sú indexované.)

Postup znovuvytvorenia globálnej databázy: - Ukončite Thunderbird. - Vyhľadajte vo svojom profile Thunderbirdu súbor global-messages-db.sqlite - Vymažte tento súbor (ja som si ho pre istotu iba premenoval na global-messages-db.sqlite.old). - Spustite Thunderbird. Automaticky sa začne proces vytvárania indexu. V závislosti na počte správ môže indexácia trvať dosť dlhý čas (cca 5 minút). Počas indexácie môžete Thunderbird používat, iba bude znížený jeho výkon a vyhľadávania prinesú iba čiastočné výsledky, alebo dokonca žiadne. Proces indexácie môžete sledovať v Správcovi aktivít (ponuka Nástroje > Správca aktivít).