Wat is er nieuw in Firefox voor iOS (versie 40)

Firefox for iOS Firefox for iOS Last updated: 12/01/2021

Welkom bij een nieuwe versie van Firefox voor iOS (versie 40). Deze versie wordt geleverd met de volgende verbeteringen en functies:

Startpagina-aanbevelingen van Pocket beschikbaar in de V.S. en Canada

U kunt door Pocket aanbevolen artikelen en onderwerpen bekijken op uw startpagina van Firefox voor iOS. Pocket is een gratis service die het eenvoudig maakt inhoud die is afgestemd op uw interesses te ontdekken. Uw Firefox-taal moet ziin ingesteld op Engels (Canada) of Engels (Verenigde Staten) om aanbevolen artikelen van Pocket te ontvangen. Deze functie staat standaard aan. Lees hier hoe u de instelling voor Pocket-aanbevelingen wijzigt.

iOS homepage Pocket section

Starten op de startpagina van Firefox voor iOS na 4 of meer uur inactiviteit

De app start standaard in een nieuw tabblad en toont uw startpagina als u Firefox voor iOS opent na 4 of meer uur inactiviteit. Als u de app na minder dan 4 uur inactiviteit opent, wordt deze in het laatst actieve tabblad geopend. U kunt uw instellingen aanpassen om altijd een nieuw tabblad te openen of nooit in een nieuw tabblad te starten.

iOS opening screen setting