Uw startscherm in Firefox voor iOS kiezen

U kunt kiezen wat u ziet als u Firefox voor iOS opnieuw start. De app start standaard in een nieuw tabblad en toont uw startpagina als u Firefox voor iOS opent na 4 of meer uur inactiviteit. Als u de app na minder dan 4 uur inactiviteit opent, wordt deze in het laatst actieve tabblad geopend.

U kunt uw instellingen aanpassen om altijd uw startpagina of altijd uw laatste tabblad te openen.

De instellingen voor uw startscherm bijwerken:

1. Tik op Startpagina aanpassen onderaan uw startpagina.
  2. Tik onder Openingsscherm op één van de volgende items:
    • Startpagina
    • Laatste tabblad
    • Startpagina na vier uur inactiviteit
  3. Tik op Gereed.