Wat is er nieuw in Firefox Klar voor Android (versie 9)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Versie: 9
Uitgavedatum: 12 februari 2019

Deze wijzigingen zult u zien in deze versie van Firefox Klar voor Android.

• Firefox Klar bevat nu Ad Block, waarmee u advertenties en andere ergernissen kunt blokkeren. Lees Advertentieblokkering in Firefox Klar voor Android voor meer informatie.
  • We hebben op basis van uw feedback verbeteringen aangebracht. Het pictogram Wissen vindt u nu in de adresbalk en we hebben de besturingselementen voor Trackerblokkering naar het schildpictogram in de adresbalk verplaatst. Blijf uw suggesties met ons delen!