Uw Mozilla-account van Fire TV ontkoppelen

Sinds 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. Zie Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten.

U wilt misschien uw Mozilla-account ontkoppelen van uw Fire TV als u de verkeerde informatie in hebt gevuld of u simpelweg wilt overschakelen naar een andere account:

1. Open Firefox op Fire TV.
  2. Selecteer de avatar van uw Mozilla-account in de werkbalk of selecteer de tegel Synchroniseren.
  3. Selecteer de knop Afmelden.