Uw containertabbladen beschermen met Mozilla VPN

Met de functie Containertabbladen in Firefox kunt u uw online identiteiten en activiteiten scheiden in verschillende tabbladen. U kunt bijvoorbeeld een containertabblad gebruiken voor persoonlijke navigatie, een ander voor werknavigatie, een ander voor winkelen, enz.. Dit helpt u uw activteit beter geïsoleerd te houden tussen gebruiksgevallen.

Als u containertabbladen en Mozilla VPN samen gebruikt, kunt u van nog betere online privacy genieten, door verschillende locaties aan te geven voor elk van uw containers. Als u bijvoorbeeld in de V.S. woont, maar graag lokaal Frans nieuws leest, dan kunt u de container waarmee u nieuws leest via de VPN instellen op Frankrijk, en de winkelcontainer via de VPN instellen op de Verenigde Staten.

Zorg ervoor dat u een actief abonnement hebt en de nieuwste clientversie van Mozilla VPN hebt geïnstalleerd om integratie met Multi-Account Containers in te schakelen.

Mozilla VPN in uw containers inschakelen:

1. Zorg ervoor dat u de extensie Multi-Account Containers hebt geïnstalleerd. Lees voor instructies Multi-Account Containers.
  2. Klik op het pictogram Multi-Account Containers in de werkbalk. Als u Mozilla VPN niet hebt geïnstalleerd, klik dan op de knop Mozilla VPN downloaden om te worden doorgestuurd naar de Mozilla VPN-website, waar u een abonnement kunt nemen en de app kunt downloaden.
    MAC 1
  3. Installeer en meld u aan bij Mozilla VPN als u deze voor het eerste gebruikt. Hierdoor kan de extensie Multi-Account Containers zien dat de VPN is geïnstalleerd.
  4. Het Mozilla VPN-logo en een statusindicator verschijnen in het hoofdpaneel.
    MAC 2
  5. Klik onderaan op Containers beheren.
    MAC 3
  6. De lijst met containers wordt getoond. Selecteer de container waarvoor u Mozilla VPN wilt inschakelen.
    MAC 4
  7. Een schakelaar verschijnt in de Mozilla VPN-sectie van het bewerkingspaneel van uw container als u de VPN hebt geïntegreerd. Zet deze om om Mozilla VPN voor deze container in te schakelen.
    MAC 5
  8. Kies een locatie uit de keuzelijst.
    MAC 6

Helemaal klaar! Controleer, om te bevestigen dat de VPN is ingeschakeld, of de container waar Mozilla VPN is geconfigureerd de vlag toont die behoort bij het land van de door u gekozen serverlocatie.