Terugkeren naar uw startscherm van Firefox voor Fire TV

Firefox for Amazon Devices Firefox for Amazon Devices Last updated: 04/06/2021

Sinds 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. Zie Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten.

Het startscherm biedt eenvoudige toegang tot de zoekbalk, aanbevolen video’s van Pocket (nu onderdeel van Mozilla), koppelingen naar populaire mediawebsites, en uw opgeslagen koppelingen.

Het startscherm ziet u wanneer u Firefox opent, of door een van het volgende te doen:

• Druk vanaf een webpagina of video op de menuknop menu button remote op uw afstandsbediening.
  • Druk tweemaal op de terugknop op uw afstandsbediening.