Paneel Website-toestemmingen

Dit artikel is van toepassing op Firefox versie 87 en hoger. Lees het artikel Paneel Website-informatie voor eerdere versies van Firefox.

Als u speciale toestemmingen aan een website hebt verleend, ziet u het pictogram Toestemmingen Fx87PermissionsIconFx89PermissionsIcon in de adresbalk. Klik op het pictogram om het paneel Toestemmingen te openen, zodat u deze kunt bekijken en eventueel aanpassen voor deze website.

Fx87addressBar-PermissionsFx89addressBar-Permissions

U kunt op de X naast elke toestemming klikken om de huidige status op te heffen. Dit zet de standaardinstelling terug voor dat type toestemming.

Noot: u ziet geen pictogram Toestemmingen in de adresbalk zolang u de standaardinstellingen voor die website niet hebt aangepast.

U kunt alle overige toestemmingen aanpassen vanuit het venster Pagina-info, dat een uitgebreide sectie Toestemmingen bevat. Om het venster Pagina-info voor een website te openen:

1. Klik op het hangslot Fx70GreyPadlockFx89Padlock in de adresbalk.
  2. Klik op de rechterpijl in het paneel Website-informatie.
    Fx87SiteInfo-ArrowInformation_panel Fx89
  3. Klik in het volgende paneel op de knop Meer informatie.

Lees het artikel Venster Pagina-info van Firefox voor aanvullende informatie.