Labelen in Pocket voor Android

Introductie

In Pocket kunnen labels u helpen uw opgeslagen items te ordenen. Voeg meerdere labels aan een item toe om uw opgeslagen items te ordenen. Bijvoorbeeld, u hebt een recept opgeslagen dat u voor het avondeten wilt maken. U kunt het labelen met Recepten, Kip, of Diner, om het later terug te vinden als u boodschappen doet of in uw keuken aan het koken bent.

Tagging in Pocket for Android 1

Items met labels in Pocket

Dit zijn de instructies voor het labelen in Pocket op uw Android-apparaat. Als ze aan een item zijn toegevoegd, worden labels onder het item in uw Lijst getoond.

Labels toevoegen

Tagging in Pocket for Android 2

Labels toevoegen aan een item

Labels toevoegen aan een item in uw Lijst

1. Open Pocket voor Android en ga naar uw Lijst.
  2. Tik op de overloopknop (drie stippen) en tik op de knop Labelen.
  3. Voer een nieuw label in of selecteer een bestaand.
  4. Tik op Opslaan.

U kunt ook labels toevoegen aan meerdere items tegelijkertijd met Bulkbewerking. Klik hier voor info over hoe u Bulkbewerking gebruikt en wijzigingen aanbrengt in groepen items in uw Lijst.

Labels toevoegen terwijl u items bekijkt

1. Tik terwijl u een item bekijkt op het overloopmenu in de werkbalk.
  2. Tik op Labels toevoegen.
  3. Voer een nieuw label in of selecteer een bestaand.
  4. Tik op Opslaan.

Labels toevoegen als u een item naar Pocket opslaat (Snelle opslagacties)

1. Sla een item op naar Pocket. (Niet zeker hoe u naar Pocket opslaat? Klik hier.)
  2. De Snelle opslagacties worden getoond – tik op de knop labelen.
  3. Voer een nieuw label in of selecteer een bestaand.
  4. Tik op Opslaan.

Labels verwijderen

Om labels van een item te verwijderen:

1. Herhaal bovenstaande stappen totdat u bij het scherm Labels toevoegen bent.
  2. Tik op het ongewenste label om het te selecteren.
  3. Tik op de verwijderknop op het toetsenbord op uw scherm om het label te verwijderen.
  4. Tik op Opslaan.

Labelfilter

Het Labelfilter maakt het gemakkelijk om alle items met een bepaald label te bekijken. Open om het Labelfilter te gebruiken het Pocket-menu en tik op Labels. Selecteer vervolgens het gewenste label om uw Lijst te filteren.

Tagging in Pocket for Android 3

Open om het filter te verwijderen het Pocket-menu en selecteer Mijn lijst.

Labels hernoemen, samenvoegen en verwijderen

Om een nette labellijst te behouden, kunt u labels hernoemen, samenvoegen en verwijderen. Open om te beginnen het Pocket-menu, selecteer Labels en tik vervolgens op het potloodpictogram in de rechterbovenhoek.

Tagging in Pocket for Android 4

Labels bewerken

Tik om een label te hernoemen op de potloodknop naast het label dat u wilt bewerken. Om twee labels samen te voegen, wijzigt u de naam van een label zodat deze precies overeenkomt met het ander. Pocket combineert vervolgens beide labels. Tik om een label te verwijderen op de prullenbakknop. Dit verwijdert het label permanent uit alle items.

Meer manieren om te ordenen

• Lijsten zijn een krachtige manier om mappen toe te voegen aan uw Pocket-account.
  • Sorteer uw lijsten op leeslengte en markeer items als gelezen of ongelezen.