Bulkbewerking in Pocket op uw computer

Bulkbewerking helpt u acties op groepen opgeslagen items tegelijkertijd uit te voeren. Deze acties omvatten labelen, favoriet maken, archiveren en verwijderen.

Bulkbewerking gebruiken

Bulk Editing in Pocket 1
  1. Klik op de knop Bulkbewerking rechtsboven in de werkbalk (het potloodpictogram).
  2. Selecteer de items die u wilt bewerken door ze aan te klikken. Na selectie wordt het item groenblauw geaccentueerd. U kunt ook de Shift-toets ingedrukt houden om een groep items te selecteren.
  3. Als u uw selectie hebt gemaakt, klik dan in de bovenste werkbalk op de actie die u wilt uitvoeren: Label toevoegen, Favoriet maken, Archiveren of Verwijderen. Als u in het Archief bent, wordt de knop + getoond in plaats hiervan, waarmee u de geselecteerde items weer aan uw lijst Opgeslagen kunt toevoegen.

Klik op Gereed om de bulkbewerkingsmodus te verlaten na het aanbrengen van de gewenste wijzigingen.

Veelgestelde vragen

Kan ik alle items in mijn lijst Opgeslagen of Archief selecteren?

Vanwege technische beperkingen is er geen knop Alles selecteren beschikbaar. Om een groep items tegelijkertijd te selecteren, kunt u de Shift-toets op uw toetsenbord gebruiken.
Als u uw beeldoptie wijzigt om uw items in de compacte lijstweergave te bekijken, wordt het nog eenvoudiger om snel veel items te zien en te selecteren. Klik op de profielknop en selecteer ‘Items als een lijst bekijken’ om deze optie te wijzigen.

Bulk Editing in Pocket 2

Klik op uw profielfoto om te wisselen tussen grid- en lijstweergave.

Kan ik bulkbewerking gebruiken om labels te verwijderen?

Het is alleen mogelijk om labels toe te voegen aan een groep items tegelijk. Als u een bepaald label niet meer wilt gebruiken, kunt u het label uit uw account verwijderen, en deze wordt vervolgens van alle items verwijderd. Meer info over Tagging in Pocket on your Computer.