Ik ben mijn wachtwoord voor mijn Mozilla-account vergeten en kan me niet bij het Hubs-dashboard aanmelden

Als u het het wachtwoord van uw Mozilla-account bent vergeten, herstel het dan naar een nieuw wachtwoord en meld u aan bij Hubs met uw nieuwe wachtwoord.

Noot: u kunt een deel van uw gesynchroniseerde navigatiegegevens verliezen als u uw wachtwoord herinitialiseert zonder herstelsleutels. We kunnen uw betalingsgegevens herstellen, maar niet uw navigatiegegevens, bladwijzers en aanmeldingen.

Uw Mozilla-account herinitialiseren

Al uw gegevens op de server worden gewist als u uw wachtwoord herinitialiseert (tenzij u herstelsleutels gebruikt). Uw overige apparaten stoppen met synchroniseren, tenzij u ze bijwerkt met uw nieuwe wachtwoord.

1. Bezoek het Hubs-dashboard.
  2. Voer het e-mailadres van uw Mozilla-account en klik op Registreren of Aanmelden.
  3. Klik op Wachtwoord vergeten?
  4. Voer het e-mailadres in dat hoort bij uw Mozilla-account. Firefox stuurt u een herinitialisatiebericht.
  5. Volg de instructies in uw ontvangen e-mailbericht om uw wachtwoord te wijzigen.
  6. Vergeet niet om, nadat u bent aangemeld met uw nieuwe wachtwoord, uw wachtwoord bij te werken op uw overige gesynchroniseerde apparaten.
  7. Meld u na het wijzigen van uw wachtwoord aan bij Hubs met uw nieuwe wachtwoord.