Hoe kan ik zien of Mozilla VPN is verbonden?

Mozilla VPN toont visuele indicatoren van de huidige status in zowel de werkbalk als het startschem van de toepassing, waardoor het eenvoudig is om te zien of uw online activiteit beschermd is of niet. Met deze statusindicatoren kunt u bevestigen of uw navigatie privé en veilig is.

VPN is aan: veilig en privé

Deze status geeft aan dat uw VPN actief is en uw online activiteit wordt beschermd.

• Vak-/werkbalkpictogram:
    VPN status icon is on
    Noot: statusindicatiepictogrammen voor het vak/de werkbalk zijn alleen in desktop beschikbaar.
  • Toepassing:
    VPN is on

Bezoek, om een extra test uit te voeren en te bevestigen dat uw IP-adres en locatie gemaskeerd zijn, https://whatismyipaddress.com/ met de VPN ingeschakeld.

VPN is aan: geen signaal – controleer uw verbinding

Deze status geeft aan dat, hoewel uw VPN is ingeschakeld, er momenteel geen verbinding is tussen uw apparaat en onze servers. De dodemansknop van Mozilla VPN staat in deze toestand onbeschermd verkeer vanaf uw apparaat niet toe. Lees dit artikel om verbindingsproblemen op te lossen.

• Vak-/werkbalkpictogram:
    VPN is on - check connection
    Noot: statusindicatiepictogrammen voor het vak/de werkbalk zijn alleen in desktop beschikbaar.
  • Toepassing:
    VPN is on - check

VPN is aan: instabiel – controleer uw verbinding

Deze status geeft aan dat de verbinding tussen uw apparaat en de VPN instabiel is. De dodemansknop van Mozilla VPN staat in deze toestand onbeschermd verkeer vanaf uw apparaat niet toe. Lees dit artikel om verbindingsproblemen op te lossen.

• Vak-/werkbalkpictogram:
    VPN application is on - unstable
    Noot: statusindicatiepictogrammen voor het vak/de werkbalk zijn alleen in desktop beschikbaar.
  • Toepassing:
    VPN is on_unstable

VPN is uit

Deze status geeft aan dat uw VPN is uitgeschakeld en uw online activiteit niet wordt beschermd.

• Vak-/werkbalkpictogram:
    VPN is off
    Noot: statusindicatiepictogrammen voor het vak/de werkbalk zijn alleen in desktop beschikbaar.
  • Toepassing:
    VPN is disabled