Hoe schakel ik Mozilla VPN in?

Schakel Mozilla VPN in op uw Android-apparaat wanneer u verbinding maakt met het internet om uw surfactiviteit en de netwerkverbinding van uw apparaat te beschermen. Surf op het internet met elke browser of gebruik een willekeurige toepassing en VPN beschermt uw gehele apparaat.

Met een abonnement kunt u Mozilla VPN gebruiken op maximaal vijf apparaten.

Doe het volgende om de VPN in te schakelen:

1. Open de Mozilla VPN-app.
  2. Selecteer de schakelaar Inschakelen om uw privacy te beschermen.
    Turn on the VPN toggle
  3. De schakelaar wordt groen greenbutton indien ingeschakeld en een bericht dat aangeeft dat de VPN is ingeschakeld verschijnt op het hoofdscherm, om u te laten weten dat uw verbinding veilig en privé is.
    VPN is enabled

In Android kan het Mozilla VPN-pictogram in de Snelle instellingen van uw apparaat worden gebruikt om de VPN te verbinden en de verbinding te verbreken zonder de noodzaak om de app te openen.

Mozilla VPN on Android Quick Settings