Forumantwoord – Bladwijzers herstellen na een update

Als Firefox na een update opstart zonder uw bladwijzers en andere instellingen, controleer dan of uw gegevens terug te vinden zijn in een ander profiel:

Typ of plak in Firefox about:profiles in de adresbalk en druk op Enter/Return om deze pagina te laden. De pagina over profielen wordt geopend. Op deze pagina zou ten minste één profiel moeten staan, en mogelijk vele.

Het profiel dat Firefox momenteel gebruikt wordt aangeduid met:
Dit is het profiel dat in gebruik is en kan daarom niet worden verwijderd.

Verwijder hier niets; gebruik geen knoppen Verwijderen.

Ziet u op de pagina een ander profiel met de naam default of default-langgetal? Als dat zo is, dan kunt u controleren of dat het profiel is dat u tot voor kort gebruikte door op de knop Profiel starten in nieuwe browser te klikken.

Als het niet het gezochte profiel is, sluit dan simpelweg het nieuwe venster.

Als het het gezochte profiel WEL is, klik dan op de knop Instellen als standaardprofiel op de pagina about:profiles. Firefox gebruikt dit profiel automatisch de volgende keer dat het wordt opgestart.

Noot: als uw bladwijzers niet beschikbaar zijn in een ander Firefox-profiel, lees dan Verdwenen of ontbrekende bladwijzers herstellen voor overige oplossingen.