Firefox voor Echo Show

Sinds 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. Zie Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten.

Firefox voor Echo Show is een snelle en veilige browser van Mozilla voor de Amazon Echo Show.

firefox echo show home

Als u Firefox voor Echo Show opent, toont het voor uw gemak op het startscherm populaire webpagina’s en zoekpagina’s. Tik om een zoekopdracht te starten op de Google-tegel of typ uw zoekopdracht in de adresbalk.

Tik om terug te keren naar het startscherm op het pictogram Startpagina home button echo show.

Voor meer informatie, zie: