Firefox als uw standaardbrowser instellen op Lockwise voor iOS

Op 13 december 2021 heeft Mozilla de ondersteuning voor de Firefox Lockwise-app op Android en iOS beëindigd. Lees Einde ondersteuning voor Firefox Lockwise voor verdere toegang tot en gebruik van uw wachtwoordbeheer.

Als u een webadres in Firefox Lockwise aantikt, wordt dit geopend in uw standaardwebbrowser.

lockwise ios open browser

Uw standaardbrowser wijzigen in Firefox

1. Open Lockwise en tik op het instellingenpictogram rechtsboven.

lockwise settings ios
  2. Tik op Voorkeursbrowser.
  3. Tik op Firefox.
  4. Sluit de app om uw wijzigingen op te slaan.