Einde ondersteuning voor Firefox Lockwise

Mozilla heeft de ondersteuning voor de Firefox Lockwise-app op Android en iOS op 13 december 2021 beëindigd. De functionaliteit is geïntegreerd in de mobiele Firefox-browsers voor Android en iOS. U kunt Firefox Lockwise niet meer installeren of opnieuw installeren vanuit de App Store of Google Play. iOS-versie 1.8.1 en Android-versie 4.0.3 zijn de laatste versies van Firefox Lockwise. De toepassing kan nog steeds werken op uw apparaat, maar hij ontvangt geen ondersteuning of beveiligingsupdates meer.

Sinds 13 december 2021 hebt u nog steeds toegang tot uw opgeslagen wachtwoorden en kunt u deze beheren in de Firefox-browsers voor desktop en mobiel.

Als u al een Mozilla-account hebt

1. Meld u aan bij uw Mozilla-account.
  2. Synchroniseer uw aanmeldingsgegevens tussen uw Firefox-browsers voor desktop, Android en iOS.

Als u Firefox Lockwise hebt, maar geen Firefox-browser gebruikt

1. Download de browser en maak een Mozilla-account aan.
  2. Synchroniseer uw aanmeldingsgegevens tussen uw Firefox-browsers voor desktop, Android en iOS.

Systeembreed automatisch invullen inschakelen

Firefox voor Android (versie 93 en hoger)

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Aanmeldingen en wachtwoorden.
  4. Schakel de schakelaar naast Automatisch invullen in andere apps in om het Android-menu Service automatisch invullen te openen.
  5. Tik op Firefox en tik op OK.

Firefox voor iOS (versie 40 en hoger)

1. Open de app Instellingen op uw telefoon.
  2. Tik op Wachtwoorden.
  3. Tik op Wachtwoorden automatisch invullen.
  4. Tik op Firefox.