Firefox voor Ondernemingen 125 – Versieopmerkingen

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op zowel Firefox 125 als de Firefox 115.10 ESR.

Inhoudsopgave

Bugfixes

• Het instellen van beleid voor DefaultDownloadDirectory vergrendelde onterecht de selectiemogelijkheid voor de downloadmap in de voorkeuren. (DownloadDirectory moet worden gebruikt als u deze voorkeur wilt vergrendelen.) Dit is opgelost in bug 1885362.
  • Firefox biedt nu een optie om Web Proxy Auto-Discovery (WPAD) in te schakelen als het is geconfigureerd om de proxy-instellingen van het systeem te gebruiken. Dit is toegevoegd in bug 621429.

Beleid