Firefox voor Ondernemingen 124 – Versieopmerkingen

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op zowel Firefox 124 als de Firefox 115.9 ESR.

Beleid

• Het beleid DNSOverHTTPS is bijgewerkt om het instellen van een waarde voor Fallback te ondersteunen, om te voorkomen dat wordt teruggevallen op uw standaard DNS-provider. Dit is niet van toepassing op de ESR.
  • Het beleid AllowFileSelectionDialogs is toegevoegd voor het beheren van dialoogvensters voor bestandsselectie. Dit beleid is niet beschikbaar in de ESR.