Firefox voor Ondernemingen 123 – Versieopmerkingen

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op Firefox 123 en de Firefox 115.8 ESR.

Bugfixes

• Bijwerken op de achtergrond werkt nu goed bij als er meerdere gebruikersaccounts op een systeem zijn. Dit is opgelost in bug 1830071. (Dit is alleen van toepassing op Firefox 123.)

Beleid

• Het beleid Preferences is bijgewerkt om het expliciet instellen van het type van een voorkeur met Type toe te staan. Dit omzeilt een probleem waarbij het instellen van een integer-voorkeur met een waarde van 0 of 1 uiteindelijk een boolean werd. Dit is uitgevoerd in bug 1872267.
  • De voorkeur UserMessaging is bijgewerkt zodat FeatureRecommendations ook bepaalt of de vertaalfunctie wel of niet wordt gepromoot in een pop-up. Dit is uitgevoerd in bug 1855314.