Firefox voor Ondernemingen 121 – Versieopmerkingen

Behalve waar opgemerkt, is alles hieronder van toepassing op zowel Firefox 121 als de Firefox 115.6 ESR.

Overige wijzigingen

• In sommige situaties biedt Firefox nu aan om zichzelf als mailto-handler in te stellen als u webmail bezoekt. Als u dit gedrag wilt uitschakelen, kunt u de voorkeur browser.mailto.prompt.os instellen op false. Zie voor meer informatie bug 1864216. (Dit is alleen van toepassing op Firefox 121.)

Beleid

• Het beleid Preferences is bijgewerkt om het uitschakelen van de dialoogvensters voor certificaten en apparaten mogelijk te maken met de voorkeuren security.disable_button.openCertManager en security.disable_button.openDeviceManager. Ze moeten zijn vergrendeld om goed te werken.