Firefox Lockwise op Android installeren

Op 13 december 2021 heeft Mozilla de ondersteuning voor de Firefox Lockwise-app op Android en iOS beëindigd. Lees Einde ondersteuning voor Firefox Lockwise voor verdere toegang tot en gebruik van uw wachtwoordbeheer.

Firefox Lockwise biedt u toegang tot uw gesynchroniseerde aanmeldingen, zodat u zich op al uw apparaten bij apps en websites kunt aanmelden. Firefox Lockwise is gratis en beschikbaar op iOS, Android en desktop. U kunt zich inschrijven bij Firefox Lockwise met behulp van Firefox Accounts (dit is gratis!)

U kunt Firefox Lockwise op uw Android-telefoon en -tablet via de Google Play Store installeren:

1. Bezoek de Firefox Lockwise-website.
  2. Tik op de knop Google Play.
  3. Volg de aanwijzigingen om Firefox Lockwise vanuit de Play Store te installeren.

Als u Firefox Lockwise hebt gedownload, dan moet u Automatisch invullen op uw Android-apparaten inschakelen, zich aanmelden bij Firefox Accounts en Firefox Lockwise op uw andere apparaten instellen om uw aanmeldingen te synchroniseren.