Firefox crasht bij het opstarten voor gebruikers van Comodo-beveiligingsproducten na de Windows 10-update van juli 2017

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Na de Windows 10-update van juli 2017 (KB4025342) kunnen gebruikers van Comodo-beveiligingsproducten kort na het starten van Firefox of andere producten crashes ervaren. Dit wordt veroorzaakt door een incompatibiliteit van een onderdeel in Comodo’s producten dat met de meest recente Windows-updates op de browser inhaakt.

Betroffen gebruikers kunnen een van de volgende maatregelen nemen om de crashes te verhelpen:

1. Hun bestaande Comodo-beveiligingsproduct verwijderen en de meest recente beschikbare versies installeren die een patch voor dit probleem bevatten:
    https://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/comodo-internet-security-v10016258-released-t120093.0.html
  2. Overstappen naar de 64-bits versie van Firefox, die ongevoelig is voor dit type crash:
    Overstappen van de 32-bits naar de 64-bits versie van Firefox