Firefox-accounts hernoemd naar Mozilla-accounts – wat u moet weten

Waarom hernoemen?

Door de jaren heen is de rol van Firefox-accounts uitgebreid tot voorbij een authenticatie-oplossing voor Firefox Synchronisatie. Het dient nu als de voornaamste authenticatie- en accountbeheerservice van Mozilla voor een breed aanbod van producten en diensten, en ondersteunt wereldwijd miljoenen actieve accountklanten. Als zodanig geeft de oorspronkelijke “Firefox”-naamgeving het brede aanbod van Mozilla-producten en -diensten niet meer juist weer. De hernoeming is bedoeld voor een meer consistente merkervaring op alle Mozilla-vlakken, waardoor een betere bewustwording van het portfolio van Mozilla-producten ontstaat.

Moet ik stappen ondernemen of een nieuwe account aanmaken?

Nee, u hoeft geen stappen te nemen of een nieuwe account aan te maken. Het hernoemen is in feite een wijziging in de naam en het voorkomen van de account. U kunt nog steeds met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord aanmelden en behoudt toegang tot al uw accountgegevens en abonnementen.

Wijzigen mijn aanmeldgegevens?

Uw aanmeldgegevens, waaronder uw gebruikersnaam en wachtwoord, blijven hetzelfde. Het hernoemen heeft geen gevolgen voor uw aanmeldgegevens.

Kunnen Mozilla-accountklanten nog steeds aanmelden met Google of Apple?

Ja, Mozilla-accountklanten hebben nog steeds de optie om aan te melden met Google- of Apple-aanmeldgegevens.

Wat gebeurt er met mijn gegevens en instellingen bij het hernoemen?

Uw account-gegevens, instellingen, functionaliteit en abonnementen blijven onaangeraakt tijdens het hernoemingsproces.

Waarom is de URL nog steeds accounts.firefox.com, zelfs na het hernoemen naar Mozilla-accounts?

We hebben de URL accounts.firefox.com ongewijzigd gelaten, zelfs na de overgang naar Mozilla-accounts, om voor een soepele en bekende klantervaring te zorgen.

Waarom ontvang ik nog steeds e-mailberichten van accounts@firefox.com als de service is hernoemd naar Mozilla-accounts?

U ontvangt nog steeds e-mailberichten van accounts@firefox.com, omdat we dit e-mailadres blijven gebruiken voor alle communicatie gerelateerd aan uw Mozilla-account. Deze beslissing zorgt voor consistentie en helpt u officiële correspondentie van ons te identificeren.

Zijn er updates aan de servicevoorwaarden of het privacybeleid?

Nee, er zijn geen wezenlijke wijzigingen aan de servicevoorwaarden of het privacybeleid ten gevolge van het hernoemen.

Gerelateerde inhoud