De verbinding tussen uw Mozilla-account en Lockwise verbreken

Op 13 december 2021 heeft Mozilla de ondersteuning voor de Firefox Lockwise-app op Android en iOS beëindigd. Lees Einde ondersteuning voor Firefox Lockwise voor verdere toegang tot en gebruik van uw wachtwoordbeheer.

De Lockwise-add-on is verbonden aan uw Mozilla-account. U kunt op elk gewenst moment de verbinding met uw huidige Mozilla-account verbreken en met een andere account verbinden. Uw gesynchroniseerde Lockwise-ingaven worden verwijderd, maar uw Firefox-ingaven niet.

Lockwise voor iOS

1. Open Lockwise en tik op het instellingenpictogram rechtsboven.

lockwise settings ios
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Disconnect Lockwise.
  4. Tik op Disconnect om te bevestigen.

Lockwise voor Android

1. Open de Firefox Lockwise voor Android-app.
  2. Tik op het Firefox Lockwise-menu.
  3. Tik op Account.
  4. Tik op de knop DISCONNECT LOCKWISE.

Lockwise op desktop

De Firefox Lockwise-wachtwoordenbeheerder is ingebouwd in Firefox sinds Firefox versie 70. Als u een Mozilla-account gebruikt om aanmeldingen en wachtwoorden te synchroniseren met andere apparaten, dan kunt u Synchronisatie uitschakelen of uw Synchronisatie-instellingen wijzigen. Zie Firefox Synchronisatie uitschakelen voor details.