Beginnen met Pocket voor Android

Introductie

Getting Started with Pocket for Android 1

Pocket in Android installeren

Pocket is een gratis app en is eenvoudig te installeren. Volg deze koppeling om Pocket in de Google Play Store te vinden of klik hier om rechtstreeks vanaf onze website te installeren.

In uw Pocket opgeslagen items bekijken

Werken met uw Opgeslagen items

Schakel tussen Opgeslagen en Archief bovenin het scherm. Tik op de overloopknop (drie verticale stippen) op een item om het menu te openen en toegang te krijgen tot de volgende acties: labelen, markeren als gelezen of ongelezen, archiveren of verwijderen.

Getting Started with Pocket for Android 2

Opgeslagen items openen

Als u items in Pocket opent, worden ze geopend in Artikelweergave of Oorspronkelijke weergave. Artikelweergave is de eigen leesmodus van Pocket, die advertenties, zijbalken en andere afleidende inhoud verwijdert, zodat u comfortabel kunt lezen. U kunt ook uw leesachtergrond en lettertype aanpassen, en zelfs passages die u wilt onthouden accentueren. Met Oorspronkelijke weergave kunt u items openen en ze in hun oorspronkelijke opmaak bekijken, zoals deze eruitzien als u ze opent in uw webbrowser. Klik hier voor meer info over Artikelweergave en Oorspronkelijke weergave.

Wat vind ik in het menu?

Veeg door het menu bovenin het scherm (onder Opgeslagen en Archief) voor toegang tot:

• Zoeken – uw Lijst of Archief doorzoeken op items die u hebt opgeslagen.
  • Luisteren – laat uw opgeslagen artikel hardop voorlezen. Klik hier voor meer info over luisteren.
  • Favorieten – u kunt elk belangrijk item als een Favoriet markeren. De favorietenlijst bevat items uit zowel uw Lijst als uw Archief. U kunt uw Favorieten bekijken als u online bent.
  • Bulkbewerking – wijzig meerdere items in uw Lijst tegelijkertijd.
  • Gelabelde items – labels zijn een geweldige manier om items te ordenen in Pocket. Het selecteren van een label in het labelmenu filtert uw Lijst om alleen items te tonen met dat bepaalde label. Klik hier voor meer info over het gebruik van Labels.

Tik op Filteren om de volgende items in uw lijst Opgeslagen of Archief opnieuw te sorteren en bekijken: Getting Started with Pocket for Android 3

• Sorteren op items gelezen of ongelezen.
  • De recentste en oudst opgeslagen items zien.
  • De kortste of langste items eerst zien.

Uw opgeslagen items doorzoeken

Getting Started with Pocket for Android 4

Tik op de knop Zoeken om naar items die u in Pocket hebt opgeslagen te zoeken. Alle gebruikers kunnen naar opgeslagen pagina’s zoeken op hun titel en URL.

Pocket Premium-abonnees hebben toegang tot een groot aantal andere zoekopties, waaronder de mogelijkheid om te zoeken door artikeltekst, toegang tot geavanceerde zoekoperators en zoeken op Label, Schrijver, Trefwoord en meer. Klik hier voor meer info over de geavanceerde zoekopties met Pocket Premium.