Aanmelden bij Firefox Accounts op Fire TV

Sinds 30 april 2021 bieden we geen ondersteuning meer voor Firefox op Amazon Fire TV of Echo Show. Zie Einde ondersteuning voor Firefox op Amazon-apparaten.

Met een gratis Firefox-account kunt u tabbladen van andere apparaten naar uw Fire TV verzenden, evenals op uw andere apparaten gebruikmaken van Mozilla-services als Sync, Firefox Lockwise en nog veel meer.

Aanmelden bij Firefox Accounts zorgt op dit moment nog niet voor synchronisatie van uw aanmeldingen of surfgegevens on Firefox voor Fire TV.
  1. Klik op Firefox-tabbladen naar Fire TV verzenden in de werkbalk op het Firefox-startscherm op uw Fire TV.

fire tv receive tab home
  2. Klik op Aanmelden.
  3. Voer uw aanmeldgegevens in.
  4. Controleer uw e-mail om uw aanmelding te bevestigen (u kunt een ander apparaat gebruiken, niet alleen uw Fire TV).
  5. Uw Firefox Accounts-avatar verschijnt in uw werkbalk als u bent aangemeld.
    fire tv sign in

U kunt nu tabbladen ontvangen op uw Fire TV.